Asociația cultural-educativă Ambasadorii prieteniei

Succesul care inspira

In perioada 7-11 aprilie, pe parcursul saptamanii „Scoala Altfel”, ne-am propus sa le oferim elevilor oportunitatea de a participa la ateliere de dezvoltare personala prin coaching, sustinute in parteneriat cu initiativa „Coaching in Targoviste”.

 

Ce este coaching-ul? 

Coaching-ul este antrenament pentru viata. Este un parteneriat orientat catre actiune, care se concentreaza  pe ceea ce iti doresti si pe ceea ce poti face ca sa ajungi acolo. In cartea sa “Coaching pentru performanta”, John Whitmore spune ca fiecare dintre noi este ca o ghinda care are déjà inauntrul ei intregul potential pentru a deveni un stejar extraordinar. Si exact acesta este procesul de transformare pe care il provoaca si il sustine coaching-ul: ca fiecare ghinda sa devina stejarul care poate deveni.

 

Despre atelierele de dezvoltare personala prin coaching 

In cadrul atelierelor de dezvoltare personala prin coaching ne propunem sa ii provocam pe elevi sa gaseasca propriile perspective despre succes, sa facilitam procesul de descoperire a resurselor si valorilor personale si de integrare a acestora in notiunea de succes, sa ii incurajam sa proiecteze cat mai liber si creativ propriile planuri de succes pe plan personal si profesional si sa le oferim repere si instrumente care sa le fie utile pe drumul catre realizarea acestora.

 

Atelierele se vor desfasura pe parcursul a trei zile, fiecare atelier fiind un cadru de descoperire si exprimare a diferitelor fatete ale succesului si ale drumului personal catre succes. In cadrul acestor ateliere, elevii vor fi invitati sa se implice in discutii deschise, dezbateri, exercitii de coaching individual si de grup, fiecare dintre acestea propunandu-si sa incurajeze descoperirea de sine, gandirea independenta si comunicarea.

 

Despre facilitator

Atelierele vor fi facilitate de catre Alina Goanta, Life & Business Coach, coordonatoarea initiativei „Coaching in Targoviste”.

Alina are o experiente de business si de coaching de 8 ani, in lucrul cu oameni si organizatii dinamice care isi doresc sa genereze schimbari cu rezultate semnificative si durabile pentru echipa si activitatea lor. Mai multe detalii despre Alina se regasesc pewww.coachingforchange.ro

 

 

Despre ambasadoriiprieteniei

Asociatia cultural educativa "Ambasadorii prieteniei"

Un comentariu la “Succesul care inspira

  1. Pingback: "Succesul care inspira" - program educativ - Alina Goanţă | Coaching for Change

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: