Asociația cultural-educativă Ambasadorii prieteniei

Expoziția ”Învăț altfel”

                              Screen Shot 2014-04-06 at 9.39.35 PM

INVITAȚIE

Școala Mihai Viteazul”, Asociația cultural-educativă Ambasadorii prieteniei”, ȘcoalaFotoArt STUDIO și C.N.M. Curtea Domnească vă invită la expoziția Învăț altfel!

La finalul programului Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun! 132 de elevi din clasele V – VIII vor expune fotografii, colaje, afișe, portrete, portofolii și orice alte produse creative pe care le vor realiza în cadrul celor patru tipuri de activități propuse de către Asociația “Ambasadorii prieteniei” și partenerii acesteia (https://ambasadoriiprietenieitargoviste.wordpress.com):

Succesul care inspiră – discuții libere cu profesioniști din diverse domenii, descifrarea succesuluiacestora și identificarea experiențelor interesante pentru fiecare elev.

Elevii cetățeni – cercetarea agendei publice locale, identificarea unei probleme care îi afectează pe elevi și propunerea unei soluții realiste de rezolvare/ameliorare.

Călător pe strada mea – observarea frumosului și urîtului din orașul nostru și realizarea unui colaj fotografic pentru strada ideală, în viziunea elevilor.

Fotografie neconvențională cu stenopa – transformarea anexei laboratorului de fizică al școlii, într-un mare aparat de fotografiat cu stenopa pentru ca în secolul XXI, elevii să facă fotografii folosind cel mai rudimentar mod de a capta imagini.

Locul: curtea Muzeului evoluției omului și tehnologiei în paleolitic (Târgoviște, str. Stelea, nr. 4)

Durata: 11 – 20 aprilie 2014 (conform programului de vizitare al muzeului)

Deschidere: 11 aprilie 2014, ora 13.00, în prezența elevilor și profesorilor de la Școala „Mihai Viteazul” care au participat la programul propus de către „Ambasadorii prieteniei”, a părinților, a coordonatorilor atelierelor și a reprezentanților presei și unor instituții publice locale.

Vă așteptăm cu drag la unicul muzeu al evoluției omului din România, ca să ne bucurăm împreună de progresul pe care sperăm să îl facem în cele cinci zile de educație altfel.

Nădăjduim că ingeniozitatea strămoșilor noștri de acum 50.000 de ani, reconstruiți în exponatele din muzeu, va fi continuată firesc de creativitatea copiilor anului 2014 și vizitatorii expoziției vor fi motivați să lase o urmă a trecerii lor (opinii, idei, întrebări etc.) pe pînza pregătită de către organizatori (nu vă provocăm să ciopliți în piatră!).

Alte informații: https://ambasadoriiprietenieitargoviste.wordpress.com

Vezi acest document pe Scribd
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la aprilie 6, 2014 de în Noutăți, Uncategorized.
%d blogeri au apreciat: